img-groenwest-zonnepanelen-duurzaam-initiatief

GroenWest

Woningcoöperatie GroenWest heeft ongeveer 12.000 woningen in vier gemeenten. Ze verduurzamen per jaar ongeveer 450 woningen. Per huis wordt bekeken wat er gedaan kan worden aan energiebesparing. Huizen gaan minimaal naar C-label, vaak naar B of A en soms naar A+. Bij groot onderhoud worden ook zonnepanelen op het dak geplaatst. Je kunt zelf aangeven bij GroenWest dat je graag zonnepanelen wilt.

Het bedrijf Solarteam bekijkt wat de mogelijkheden zijn voor het plaatsen van zonnepanelen en doen een aanbieding. Bij akkoord zorgen zij voor plaatsing van de zonnepanelen. Buiten deze zichtbare activiteiten is GroenWest bezig met innovatie op het gebied van circulair bouwen en het zoeken naar goedkopere en betere oplossingen.

Huur je een woning van GroenWest en heb je vragen of belangstelling voor zonnepanelen op uw dak of wil je meer informatie? Neemt u dan contact op met het Solarteam via info@hetsolarteam.nl of telefonisch via telefoonnummer 085 065 73 97. Of kijk op de website van Solarteam.

Back to top