< Terug
img-groenwest-zonnepanelen-duurzaam-initiatief

GroenWest

GroenWest is een corporatie gelegen in het Groene Hart en heeft ongeveer 12.000 woningen in vier gemeenten. GroenWest heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan en laat dit zien op verschillende manieren. GroenWest verduurzaamt per jaar ongeveer 450 woningen. Per complex wordt bekeken wat er gedaan kan worden aan energiebesparing. Complexen gaan minimaal naar C-label, vaak naar B of A en soms naar A+. Bij groot onderhoud worden ook zonnepanelen op het dak geplaatst. Uiteraard afhankelijk wat kan en wat het gemiddeld elektraverbruik is van de bewoners. Bij de complexen waar niet op korte termijn groot onderhoud staat gepland, kunnen bewoners aangeven dat zij zonnepanelen willen.

Het bedrijf Solarteam bekijkt wat de mogelijkheden zijn voor het plaatsen van zonnepanelen en doen een aanbieding. Bij akkoord zorgen zij voor plaatsing van de zonnepanelen. Buiten deze zichtbare activiteiten is GroenWest bezig met innovatie op het gebied van circulair bouwen en het zoeken naar goedkopere en betere oplossingen.

Huurt u een woning van GroenWest en heeft u vragen of belangstelling voor zonnepanelen op uw dak of wilt u meer informatie? Neemt u dan contact op met het Solarteam via info@hetsolarteam.nl of telefonisch via telefoonnummer 085 065 73 97. Of kijk op de website van Solar Team.

> Naar de website