klimaatstress-stress-om-klimaatverandering1

Omgaan met klimaatverandering

Speciaal voor mensen die duurzaamheid héél belangrijk vinden maar … vlees nog te lekker.

klimaatverandering-Nederland-onder-water

Klimaatverandering

Klimaatverandering is complex en moedeloosmakend. Soms voel je misschien dat je bijna bovenmenselijke kwaliteiten zou moeten hebben om ermee om te gaan. Daarom is de grootste uitdaging op dit moment niet de techniek. Het is de mens en zijn motivatie.

ecobesitas-obesitas-ecologische-voetafdruk

Veel mensen denken: wat kan ik nou doen?

En terecht! We staan aan de vooravond van de grootste transitie in de geschiedenis. Alles moet anders, je mag niks meer en er moet van alles. Al die praktische duurzaamheidsadviezen kunnen je het gevoel geven dat je leven saai en klote wordt. Enter de klimaatpsychologie. Want we nodig hebben is een betere manier om met klimaatverandering om te gaan. Niet omdat het moet ... maar omdat je het wilt. Mooie bijkomstigheid: je inzetten voor een bloeiende toekomst zorgt ervoor dat je zélf opbloeit.

kom-uit-de-kast-klimaatactivist-klimaatactie

Eerste hulp bij klimaatverandering

In 5 stappen van klimaatspagaat naar klimaatheld. Gegarandeerd schuldgevoelvrij. Wil je weten hoe? De Energieke Rondeveners hebben een boek ontdekt over klimaat waar je blij van wordt: Eerste Hulp Bij Klimaatverandering van Anabella Meijer.

> Bestel het boek

Energieke Rondeveners to the rescue

Je staat er niet alleen voor. De Energieke Rondeveners helpen je op weg met klimaatworkshops, tips en het verduurzamen van je huis.

Copy en visuals door firstaidforclimate.com

Back to top