Wat kun jij doen?

Energie besparen in huis

Je kunt veel energie en geld besparen zonder al te veel moeite. We hebben de beste tips op een rij gezet. Begin met het uitzoeken hoe hoog jouw energierekening is en zet voor jezelf een besparingsdoel.

Ontdek wat de beste volgende stap is voor het verduurzamen van je huis. De Energieke Rondeveners en de gemeente helpen je op weg om te komen tot een 5-sterren huis.

waardebon-70-euro-gemeente-huurders-energiebesparende-producten

Alle huurders en wooneigenaren hebben van de gemeente een waardebon van 70 euro ontvangen. Met de waardebon kun je je energierekening verlagen door kleine energiebesparende maatregelen te nemen.

energie-magazine-energieke-rondeveners

Het Energie Magazine is een uitgave van de Energieke Rondeveners en verspreid via De Groene Venen. In het magazine lees je wat je thuis kunt doen aan energie besparen en waar buurtgenoten mee bezig zijn.

deel-je-ervaring-verduurzamen-huis

Wij willen de ervaringen van bewoners die hun huis verduurzamen delen, zodat we van elkaar kunnen leren. Zo kan iedereen tegen redelijke kosten en met een hoog rendement zijn (huur)huis verduurzamen.

Onze energiecoaches laten met een warmtescan zien waar warmte weglekt uit je huis en wat je er tegen kunt doen. Ontdek wat de beste volgende stap is voor het verduurzamen van je huis.

Ben je op zoek naar een bedrijf dat zonnepanelen kan leggen of isolatie kan uitvoeren? Vind hier een overzicht van lokale bedrijven voor het verduurzamen van je huis.

Back to top