energie-magazine-energieke-rondeveners

Energie magazine

Het Energie magazine is een uitgave van de Energieke Rondeveners en is verspreid via De Groene Venen. In het magazine lees je wat je thuis kunt doen aan energie besparen en waar buurtgenoten mee bezig zijn.

Download het magazine

Klik op de afbeelding om het magazine te bekijken.

Over het Energie Magazine

Het Energie Magazine is een uitgave van de Energieke Rondeveners. Wij zijn inwoners van De Ronde Venen die allemaal graag ons steentje willen bijdragen aan een duurzame gemeente. Wij geloven in de kracht van lokale samenwerking. We helpen inwoners op weg naar een duurzaam huis, we delen onze ervaringen en geven tips. Zo inspireren we elkaar tot een klimaatpositieve leefstijl.

Waarom dit magazine?

Het laatste IPCC rapport over klimaatverandering bracht alarmerend nieuws. Daaruit blijkt dat de aarde nóg veel sneller opwarmt dan eerder verwacht. Dit zal leiden tot onherstelbare schade aan de natuur. Niemand wil verwoestijning in Spanje of overstromingen in Nederland. Het goede nieuws is dat we allemaal iets kunnen doen om dit te voorkomen. In dit magazine lees je wat je thuis kunt doen en waar buurtgenoten mee bezig zijn. Energie besparen in huis is een prachtige eerste stap op weg naar een klimaatpositief leven in een duurzame gemeente.

-->
Back to top