waardebon-70-euro-gemeente-huurders-energiebesparende-producten

Waardebon actie

Alle huurders en wooneigenaren hebben van de gemeente een waardebon van 70 euro ontvangen. Met de waardebon kun je je energierekening verlagen door kleine energiebesparende maatregelen te nemen.

Gebruik jouw waardebon van € 70

Wooneigenaren kunnen hun waardebon t/m eind 2021 inleveren. Huurders kunnen de waardebon vanaf 16 november 2021 tot eind december 2022 inleveren.

Je kunt direct afrekenen met je waardebon via woonwijzerwinst.nl of achteraf het aankoopbedrag terugvragen via winstuitjewoning.nl. Ook kun je bij winkel Optie 1 in Mijdrecht direct je brief met waardebon inleveren en je eigen energiebespaarbox samenstellen.

Wil je meer inspiratie? Ontdek onze energie bespaartips.

Lees hier meer informatie over de waardebon actie. Vraag een nieuwe waardebon als je hem kwijt bent geraakt. 

Annette ter Heijden

uit Wilnis

“Het installeren van alle producten ging heel makkelijk. Ik had alleen een schroevendraaier nodig voor de brievenbusborstel. Ik wist eerst niet wat een deurveer/deurdranger was, maar die plaats je op of in het scharnier van de deur en die valt dan automatisch en zacht dicht, heel handig.”

Janneke van der Meulen

uit Vinkeveen

“Via jouwhuisslimmer.nl, het energieloket van de gemeente, hebben we drie offertes aangevraagd. Uiteindelijk hebben we zelf de zonnepanelen geplaatst op onze woonark. We wekken nu 6000 kWh per jaar op en hebben bijna geen energierekening meer!”

Alfons Dekker

uit Mijdrecht

"Spouwmuurisolatie is een van de makkelijkste en goedkoopste manieren om je huis te isoleren. De installatie duurde maar één dag. Ik bespaar met mijn tussenwoning 260 euro per jaar en heb in 2,5 jaar de kosten terugverdiend. Dat is pas een goed rendement!”

waardebon-actie-energie-besparen-maatregelen
energiebesparing-waardebon-gemeente-rrew-1

Ram Rajaram

uit Abcoude

“Ik heb mijn spaarlampen, vervangen door ledlampen. Ook heb ik radiatorfolie geplaatst en de bank iets opgeschoven, zodat de radiator nu vrij staat. Op initiatief van de bewoners gaat GroenWest dubbelglas plaatsen in ons apartementencomplex op de Kloosterhof.”

Bekijk hieronder een filmpje van Ram die advies krijgt van energiecoach Agnes.

-->
Back to top