deel-je-ervaring-verduurzamen-huis

Deel je ervaring

Wij willen de ervaringen van bewoners die hun huis verduurzamen delen, zodat we van elkaar kunnen leren. Zo kan iedereen tegen redelijke kosten en met een hoog rendement zijn (huur)huis verduurzamen.

Enquête ervaringen verduurzamen woonhuis

Wij willen graag de ervaringen van bewoners van de Ronde Venen bij het verduurzamen van hun huis in kaart te brengen. De uitkomsten van deze enquête kunnen andere bewoners van de Ronde Venen aanmoedigen om ook te verduurzamen en hen helpen bij het vinden van de juiste partijen voor de uitvoering. Omdat het vaak om ingrijpende en kostbare klussen gaat, die veel maatwerk vragen, is een goed advies hierbij belangrijk.

Als eerste onderdeel van deze enquête willen we je vragen om antwoord te geven op drie vragen. Afhankelijk van de antwoorden en als je dat goed vindt, nemen we daarna persoonlijk contact met je op voor verdere vragen.

Voor vragen, opmerkingen of tips, mail Jochem (jochem@energieke-rondeveners.nl).

 

Installateurs uit De Ronde Venen

Ben je op zoek naar een bedrijf dat zonnepanelen kan leggen of isolatie kan uitvoeren? Vind hier een overzicht van lokale bedrijven voor het verduurzamen van je huis.

 

-->
Back to top