buurtwarmte-achter-de-kerken-abcoude

Buurtwarmte Achter De Kerken Abcoude

Buurtbewoners van Achter de Kerken zijn een initiatief gestart om te zien of en hoe ze hun wijk van het gas af kunnen krijgen. Er is door CE Delft een onderzoek gedaan naar de mogelijkheden. Op basis hiervan hebben de initiatiefnemers geconcludeerd dat een collectieve oplossing kansrijk is en het onderzoeken waard is.

Dirk, Jochem en Margriet vertellen in bovenstaande video meer over het burgerinitiatief. Jochem en Dirk zijn ook geïnterviewd in Nieuwsronde door RTV De Ronde Venen. Bekijk hier het fragment terug.

Energiemarkt

Tijdens de energiemarkt is het rapport van CE Delft gepresenteerd. Op basis daarvan hebben de initiatiefnemers geconcludeerd dat een collectieve oplossing kansrijk is en het onderzoeken waard is. Heb je de energiemarkt gemist? Lees de presentaties van CE Delft en Cazas terug.

> Download het onderzoek van CE Delft

Volgende stappen

Om te besluiten hoe we verder gaan met dit initiatief, hebben de mening van zoveel mogelijk bewoners nodig. De mening van alle bewoners telt mee, huurders en eigenaren, jong en oud, leek of expert. Op dit moment worden bewoners persoonlijk benaderd en ontvangen een enquete.

Voor vragen kun je contact opnemen met Dirk.

Back to top