regionaal-energieloket

Regionaal energieloket

Het Regionaal Energieloket helpt woningeigenaren van A tot Z met energie besparen en duurzaam wonen. Van oriëntatie tot advies en uitvoering van de klus.

Praktische informatie

Onze gemeente was aangesloten bij het Regionaal Energieloket tot 2020, maar is overgestapt naar Jouw Huis Slimmer. Toch staat op de website veel praktische informatie over het verduurzamen van je huis. Er is hier bijna nog meer informatie te vinden dan op Jouw Huis Slimmer.

Stappenplan voor een aardgasvrije woning

Er zijn verschillende soorten energiebesparende maatregelen. Het Regionaal Energieloket verdeelt deze onder in vier categorieën: isoleren, ventileren, opwekken en verwarmen. Deze maatregelen zijn belangrijk in het energiezuinig en aardgasvrij maken van een woning. Bekijk het stappenplan relevant voor uw woning om er achter te komen hoe je jouw woning energiezuinig en aardgasvrij kunt maken. Kies het stappenplan aan de hand van het bouwjaar van je woning.

> Meer info

Alle vakspecialisten

Er zijn ruim 300 vakspecialisten aangesloten bij Regionaal Energieloket. Deze vakspecialisten worden gecontroleerd op keurmerken en certificaten.

> Naar vakspecialisten

Huisscan

Doe een huisscan en ontdek welke maatregelen je kunt nemen.

> Naar huisscan

 

-->
Back to top