img-jouw-huis-slimmer-energieloket-de-ronde-venen

Jouw huis slimmer

Wil jij ook een energiezuiniger huis? Onze gemeente helpt je met het energieloket Jouw Huis Slimmer op weg. Met praktische informatie, slimme tips en initiatieven in jouw buurt. Zo maken we het nemen van energiebesparende maatregelen graag makkelijk voor je. Jouw Huis Slimmer is een initiatief van 15 gemeenten in de regio Utrecht.

Vakspecialisten staan voor je klaar

Op zoek naar een betrouwbaar bedrijf in de buurt die je helpt om jouw huis slimmer te maken? We zochten al veel voor je uit en vonden deze vakspecialisten. Deze bedrijven voldoen aan onze kwaliteitseisen. Welke je kiest, bepaal je zelf.

> Vind vakspecialist

Hoe betaal ik energiezuinig wonen?

Aan sommige energiebesparende maatregelen hangt een prijskaartje. Waar betaal je het van? Gebruik je spaargeld of sluit je een lening? Kijk of er subsidies of acties zijn om de kosten omlaag te brengen.

> Lees meer

Energieadvies aan huis óf online

Praat samen met een adviseur over energiebesparende maatregelen die bij jouw huis en portemonnee passen. Het beste advies over het verduurzamen van jouw huis krijg je van een deskundige energieadviseur. Daar betaal je wel iets voor. Maar je weet wel zeker dat je met een gerust gevoel je plannen kan gaan uitvoeren.

> Lees meer

Makkelijk besparen

Schrik je van je energierekening? Vaak kun je met een paar slimme aanpassingen in huis al veel energie en dus geld besparen.

  • Doe het zelf tips: Energie besparen is vaak een kleine moeite. Dit kun jij al doen.
  • Bespaartest: Ontdek met welke kleine ingrepen je thuis snel geld bespaart.
  • Energiecheck: Verbruik je meer of minder energie dan anderen die net zo wonen als jij?
  • Groene stroom: Is jouw stroom wel echt groen? Kijk wat er uit jouw stopcontact komt.
  • Centrale verwarming: Met een simpele ingreep aan je centrale verwarming bespaar je al.
  • Inductiekookplaat: Koken met een stekker heeft de toekomst. Kook jij al op inductie?
-->
Back to top