Energiecafe-Duurzaamheidscafe-Abcoude

Energiecafé Abcoude

16 juni 19.30 uur De Sprong (sporthuis) in Abcoude Door Energieke Rondeveners i.s.m. Energiek Abcoude/Baambrugge, Veenwind en Zon op de Ronde venen

Energietransitie: sneller, lokaler

Het wordt elke dag duidelijker: de energietransitie moet versneld worden. Niet alleen het klimaat moet worden gered, nu is ook de leveringszekerheid voor energie in gevaar. En de betaalbaarheid.

Vijf organisaties die zich in De Ronde Venen bezig houden met die energietransitie willen de koppen bij elkaar steken. Wij willen ons inspannen voor lokale projecten, we willen meer samenwerken, we willen weten waar de anderen mee bezig zijn. Maar we willen vooral onderzoeken: hoe kan het sneller? Hoe kan het lokaler?

Daarom organiseren we een Energiecafé. Een plek waar iedereen naartoe kan die meer wil weten over de energietransitie, die daden wil en niet alleen doelen, die dromen heeft over een goede toekomst, of die gelijkgestemden zoekt om plannen mee te maken.

Er zijn bijdrages van De Energieke RondevenersEnergiek AbcoudeEnergiek Baambrugge, Veenwind, Zon op De Ronde Venen en het Repair café.

We nodigen je uit om te komen luisteren, te komen praten, en, zoals het een café betaamt, iets te drinken.

-->
Back to top