logo-duurzaamheidspartners

Duurzame bedrijventour

13 juni 12:00-18:00 Golfpark Wilnis Door Duurzaamheidspartners De Ronde Venen

Het manifest dat lokale ondernemers in 2019 ondertekende is bijgewerkt en wij nodigen u van harte uit voor het officiële ondertekenmoment van het nieuwe manifest ‘Samenwerken aan Duurzaamheid’ en de Duurzame bedrijventour. Duurzaamheidspartners De Ronde Venen organiseren deze middag op donderdag 13 juni 2024 in Wilnis.

Nieuw manifest ‘Samenwerken aan Duurzaamheid’

Het manifest dat u in 2019 ondertekende is bijgewerkt. Het nieuwe manifest ‘Samenwerken aan Duurzaamheid’ past weer bij de wensen en ambities van nu. Samen met u en andere lokale ondernemers willen we werken aan een duurzamere toekomst. Komt u ook naar de officiële presentatie om het manifest te tekenen?

Benieuwd op welke manier andere organisaties met duurzaamheid omgaan?

Meldt u zich dan aan voor de duurzame bedrijventour. En neem een kijkje in de keuken van 3 duurzame bedrijven die deze dag hun deuren voor u openen. Bakkerij Both vertelt hoe zij zijn overgestapt op duurzamere ingrediënten. VRT neemt u mee in het opnieuw gebruiken van koelapparatuur door deze op te knappen. En Golfpark Wilnis laat u weten hoe ze duurzaamheid toepassen in hun organisatie.

Programma

  • 12.00 uur Vertrek vanaf het Golfpark Wilnis
  • 12.30 uur Bakkerij Both, VRT International, Golfpark Wilnis
  • 16.00 uur Officieel tekenmoment manifest en aansluitend is er een netwerkborrel
  • 18.00 uur Afsluiting bij het Golfpark Wilnis

Kunt u er niet bij zijn, maar wilt u wel duurzame stappen zetten? Kom dan gerust alleen naar het ondertekenmoment van het nieuwe manifest bij Golfpark Wilnis vanaf 16.00 uur.

Back to top