Mars voor klimaat & rechtvaardigheid

12 november 13.00 uur Amsterdam, De Dam Door Klimaatcoalitie

Je hebt nu de kans om de politieke koers in Nederland te beïnvloeden. Door deel te nemen aan de Mars voor Klimaat en Rechtvaardigheid stel je de nieuwe leiders de vragen die de komende kabinetsperiode écht aangepakt moeten worden.

Waarom maken oliebedrijven miljarden winst, terwijl kwetsbare landen overstromen en uitdrogen door fossiele brandstoffen? Waarom vliegen er meer privéjets dan ooit, terwijl mensen honger lijden door extreme droogte? En waarom kan een bedrijf kankerverwekkende stoffen uitstoten, jaar na jaar na jaar?

Klimaatrechtvaardigheid
We marsen op 12 november voor een rechtvaardig klimaatbeleid, waarin vervuilers opdraaien voor hun eigen schade en mensen beschermd zijn tegen klimaatrampen. Een beleid waarin onze collectieve lucht, grond en oceaan niet te koop zijn.

Ga je mee?
Je kunt de mars op eigen houtje doen, met bekenden, of je gaat met ons mee! Samen met omwonenden van vervuilers, mensen met een Caribisch-Nederlandse achtergrond, klimaatactivisten en nog heel veel andere bezorgde burgers maken we er een vrolijk, strijdvaardig en divers blok van. Je bent van harte uitgenodigd om mee te gaan! We verzamelen om 12:00 uur op de Dam in Amsterdam. Je herkent ons onder andere aan de Greenpeace-banners.

Back to top