voedselbos-de-hoef-credit-graphicalert

Workshop: maak je eigen tuin klimaatbestendig

15 mei 19.30 - 21.30 uur De Woudreus in Wilnis Door Energieke Rondeveners en De Woudreus

Workshop: maak je tuin klimaatbestendig

Het klimaat verandert en dat merken we. Tijdens (steeds vaker voorkomende) warme dagen loopt de temperatuur hoog op in je tuin, en op regenachtige dagen loopt het water soms niet meer weg. Wil je weten hoe je aanpassingen aan je tuin kan doen om beter om te gaan met wisselende weersomstandigheden? Doe dan mee met deze workshop!

Hij wordt gegeven door Julian Werner van waterschap AGV. Julian is community manager voor klimaatadaptatie bij het waterschap Amstel, Gooi en Vecht. In deze rol wil hij inwoners, bedrijven, maatschappelijke en groene organisaties en woningcorporaties enthousiast maken om op lokaal niveau groenblauwe maatregelen te nemen.

Gezamenlijk kunnen we de uitdagingen van klimaatverandering aanpakken door onze omgeving adaptief in te richten. Hiervoor wil hij je graag inspireren en praktische tips meegeven om in je eigen tuin en omgeving de eerste stappen te zetten.

Heb je geen eigen tuin, maar ben je wel heel nieuwsgierig naar alle mogelijkheden? Dan kun je ook deelnemen aan deze workshop. De workshop is gratis en vindt plaats bij NME-Centrum De Woudreus, Pieter Joostenlaan 28a in Wilnis. Inloop vanaf 19.15  uur. Tijd van 19.30 – 21.30 uur. Aanmelden is verplicht.

Back to top