tuincoach-energieke-rondeveners

Tuincoaches gezocht

Hou jij van tuinieren en wil je andere mensen helpen met het groener, fleuriger, diervriendelijker en klimaatbestendiger maken van hun tuinen? Word dan tuincoach!

Word tuincoach

Bij NME-Centrum De Woudreus wordt een klimaatbestendige voorbeeldtuin aangelegd. Hier kunnen inwoners vanaf dit voorjaar inspiratie komen opdoen voor hun eigen tuin. Ook starten we samen met de Energieke Rondeveners voor de zomer een GroenBlauw Loket. Hier kunnen inwoners telefonisch, online of op locatie informatie en advies krijgen over het vergroenen en klimaatadaptief inrichten van hun tuin.

Voor het GroenBlauw Loket zoeken we tuincoaches.

  • Als (vrijwillig) tuincoach informeer en adviseer je inwoners over maatregelen en beplanting waarmee je de tuin groener, fleuriger, diervriendelijker en klimaatbestendiger maakt.
  • Indien nodig word je getraind in het geven van advies op maat. We bieden lezingen en workshops om je te voorzien van extra kennis en organiseren samenkomsten waarin je je vragen en ervaringen als tuincoach kunt uitwisselen.
  • Je kunt gebruik maken van de kennis die in ons netwerk beschikbaar is.
  • Als tuincoaches heb je een adviserende rol. Je maakt geen ontwerpen en legt geen tuinen aan.
  • Het is mooi als je twee dagdelen per maand beschikbaar bent als tuincoach.

Meld je aan

Heb jij affiniteit met, en enige kennis van tuinieren, beplanting, en/ of kennis of ervaring met het inrichten van een tuin die bestand is tegen natte winters en droge zomers? Het is mooi als je twee dagdelen per maand beschikbaar bent als tuincoach. Enthousiast?  Meld je dan aan als tuincoach. Stuur een mailtje naar nmederondevenen@odru.nl

klimaatbestendige-tuin-weerproof-klimaatproof
Klimaatbestendige voorbeeldtuin in Wilnis
Back to top