windmolen-nieuws

Locaties voor windmolens in gemeente Amsterdam: doe mee met online vragenlijst en workshop

Er komen extra windmolens in Amsterdam. Om te kunnen bepalen waar de nieuwe windmolens het beste kunnen komen, willen zij uw mening horen. U kunt nu meedoen met een workshop over uw buurt. Door mee te doen, draagt u bij aan informatie voor de gemeenteraad van Amsterdam.

Workshop 'Wat kenmerkt uw buurt'

In gebieden waar windmolens kunnen komen, wil gemeente Amsterdam weten hoe bewoners, ondernemers en bezoekers deze buurten ervaren. Waar komt u vaak en waarom? Wat vindt u fijn of niet fijn aan uw buurt? Zij horen graag hoe u uw buurt beleeft. Om hier achter te komen organiseren zij  workshops in de stadsdelen waar een windzoekgebied ligt. De workshops zijn van 3 tot en met 20 november en duren maximaal een uur. In het aanmeldformulier ziet u waar een workshop in uw buurt plaatsvindt. Geef u snel op, want vol = vol!

Meer informatie en meld u aan

Vragenlijst ‘Welke keuze zou u maken?’

Naast het meedoen via een workshop, kunt u ook deelnemen aan een ‘raadpleging’ in de vorm van een online vragenlijst. U gaat hierbij als het ware op de stoel van de bestuurder zitten. U krijgt een overzicht van de voor- en nadelen (of effecten) van de mogelijkheden waartussen een bestuurder kan kiezen. Vervolgens geeft u een advies. De vragenlijst is voor iedereen in Amsterdam en buurgemeenten toegankelijk, of u in de buurt van een zoekgebied woont of niet. U kunt nu meedoen tot woensdag 1 december.

Meer informatie en doe mee

Back to top