< Terug
gratis-warmtescan-huis-maken

Ontvang een warmtescan

Wil je weten waar de warmte uit je woning stroomt? Geef je dan op voor een warmtescan, uitgevoerd door vrijwilligers. In 2018-2019 zijn 170 warmtescans uitgevoerd, in 2019-2020 ruim 200. Nieuwe aanmeldingen komen op de lijst voor het najaar.

De kosten zijn 15 euro per woning. De inkomsten gebruiken we om een extra camera te kopen. De afspraken worden ingepland op basis van je beschikbaarheid en die van de vrijwilligers. Het temperatuurverschil tussen binnen en buiten dient minimaal 10 graden te zijn (het liefst meer). Je krijgt de gemaakte infraroodfoto’s na afloop direct op je eigen computer. De conclusies worden mondeling met je gedeeld. Je kunt dan zelf aan de slag met de bevindingen. Bijvoorbeeld door je in te schrijven voor de isolatie-actie van de gemeente.

Meld je aan voor een warmtescan via het aanmeldformulier of mail Monique via warmtescan.erv@gmail.com. Graag uw naam, adres en telefoonnummer erbij vermelden.

Lees hier het verslag van het project warmtescans van 2019-2020 en hier van 2018-2019. Bekijk hier een filmpje van RTV Utrecht waarin je ziet hoe vrijwilliger Harry een warmtescan uitvoert.

 

> Aanmeldformulier
Back to top