< Terug
gratis-warmtescan-maken-huis-cursus

Warmtescans

Wilt u weten waar de warmte uw woning uit stroomt? Geef u dan op voor een warmtescan, uitgevoerd door vrijwilligers. Als vervolg op de succesvolle warmtescans vorige winter (met 170 warmtescans) bieden we ook dit jaar warmtescans aan. De kosten zijn 15 euro per woning. De inkomsten gebruiken we om een extra camera te kopen.

De afspraken worden ingepland op basis van uw beschikbaarheid en die van de vrijwilligers. Het temperatuurverschil tussen binnen en buiten dient minimaal 10 graden te zijn (het liefst meer). U krijgt de gemaakte infraroodfoto’s na afloop direct op uw eigen computer. De conclusies worden mondeling met u gedeeld. U kunt dan zelf aan de slag met de bevindingen. Bijvoorbeeld door u in te schrijven voor de isolatie-actie van de gemeente.

Meld je aan voor een warmtescan via het aanmeldformulier of mail Monique via warmtescan.erv@gmail.com. Graag uw naam, adres en telefoonnummer erbij vermelden.

Bekijk hier een filmpje van RTV Utrecht waarin je ziet hoe vrijwilliger Harry een warmtescan uitvoert. Lees hier het verslag van het project Warmtescans van 2018 (pdf).

 

> Aanmeldformulier