< Terug
gratis-warmtescan-huis-maken

Ontvang een warmtescan en/of adviesgesprek

Wil je weten waar de warmte uit je woning stroomt? Geef je dan op voor een warmtescan, uitgevoerd door vrijwilligers. Sinds 2018 zijn er al zo’n 400 warmtescans uitgevoerd. Vanaf november, als het wat kouder is, komen de vrijwilligers bij je langs.

Je krijgt de gemaakte infraroodfoto’s na afloop direct op je eigen computer. De conclusies worden mondeling met je gedeeld. Je kunt dan zelf aan de slag met de bevindingen. Bijvoorbeeld door je in te schrijven voor de isolatie-actie van de gemeente.

Dit jaar is het ook mogelijk om een adviesgesprek van een energiecoach te krijgen over het traject naar een energie neutrale toekomstbestendige woning. Dit kan het hele jaar door en kun je in de winter combineren met een warmtescan.

Meld je aan voor een warmtescan en/of adviesgesprek via het aanmeldformulier of mail Monique via warmtescan.erv@gmail.com. Graag uw naam, adres en telefoonnummer erbij vermelden. Er zijn geen kosten aan verbonden, wel wordt een vrijwillige bijdrage van € 15 gevraagd voor het scholen van vrijwilligers en de kosten voor een warmtebeeldcamera.

Lees hier het verslag van het project warmtescans van 2019-2020 en hier van 2018-2019. Bekijk hier een filmpje van RTV Utrecht waarin je ziet hoe vrijwilliger Harry een warmtescan uitvoert.

 

Back to top