klimaatmars 2021

Klimaatmars

6 november 13.00 uur Dam, Amsterdam Door Klimaatcoalitie

Op straat voor een leefbaar klimaat

De klimaatcrisis is nu. Steeds meer mensen worden getroffen door bosbranden, overstromingen en hongersnoden. Toch doet het Nederlands kabinet al jaren te weinig om mensen in binnen- en buitenland te beschermen. Daarom gaan we zaterdag 6 november de straat op in Amsterdam.

We eisen dat het kabinet nú in actie komt met ambitieuze, eerlijke klimaatplannen voor een weerbaar heden en een leefbare toekomst. Samen kunnen we de schade beperken en bouwen aan een beter bestaan.

Daarvoor hebben we iedereen nodig! Mensen in alle hoeken van de wereld gaan de straat op voor een leefbaar klimaat. Ook in Nederland laten we massaal van ons horen, en jouw stem is hierbij onmisbaar. Dit is hét moment voor actie. Dus kom naar Amsterdam en doe mee.

Doe mee

De Klimaatmars vindt plaats op zaterdag 6 november in Amsterdam. Die dag gaan we massaal de straat op voor een leefbaar klimaat. Iedereen is welkom en nodig! We starten om 13:00 uur op de Dam en gaan vanaf daar, met onze protestborden hoog in de lucht, naar het eindpunt. Daar staan verschillende mensen uit de beweging klaar om het woord te nemen en muzikale optredens te geven.

Meenemen:

  • Mondkapje voor het openbaar vervoer
  • OV-chipkaart
  • Drinkfles met water
  • Snacks in het geval je honger krijgt
  • Protestbord
Back to top